Sieraden

Ringen Vipera Berus patroon

Met Chainmail (losse ringen in alle kleuren en veel maten) kun je prachtige dingen maken. Het is tijdrovend werk, zeker als je met kleinere ringen werkt, maar het is ook wel heel ‘zen’. Ik koop het meeste materiaal in bij Jacomaro.

De prijs van een ketting is afhankelijk van het gekozen materiaal en het gekozen patroon. Een ketting met grote ringen van 1o mm is eerder klaar dan een ingewikkeld patroon met kleine ringen van 4 of 5 mm. Per ketting kan de prijs dus behoorlijk verschillen. De prijs is inclusief btw en exclusief eventuele verzendkosten. Ik werk met aluminium of roestvrij staal en zoveel mogelijk nikkelvrij. Aluminium is heel erg licht en dit draagt zeer comfortabel, zeker voor mensen met nekklachten.


Deze ketting is gemaakt in het patroon Vipera Berus. Er is eerst een ketting gemaakt van telkens twee gekleurde aluminium ringen van 6,6 mm van vierkant draad aan elkaar. De ketting wordt dan plat neergelegd en er worden om en om zilverkleurige ringen van 1o mm doorheen geweven. Deze ketting is 46 cm lang en sluit met een magneetsluiting.


De prijs van deze ketting is € 45,- (inclusief btw, exclusief verzendkosten)


De nieuwe projecten staan als eerste op Instagram, of zoek in de Instagram app op: marion_vegter