Sieraden

Ringen Shaggy Loops zwart 02

Met Chainmail (losse ringen in alle kleuren en veel maten) kun je prachtige dingen maken. Het is tijdrovend werk, zeker als je met kleinere ringen werkt, maar het is ook wel heel ‘zen’. Ik koop het meeste materiaal in bij Jacomaro.

De prijs van een ketting is afhankelijk van het gekozen materiaal en het gekozen patroon. Een ketting met grote ringen van 1o mm is eerder klaar dan een ingewikkeld patroon met kleine ringen van 4 of 5 mm. Per ketting kan de prijs dus behoorlijk verschillen. De prijs is inclusief btw en exclusief eventuele verzendkosten. Ik werk met aluminium of roestvrij staal en zoveel mogelijk nikkelvrij. Aluminium is heel erg licht en dit draagt zeer comfortabel, zeker voor mensen met nekklachten.


Deze ketting bestaat uit een binnenketting van zwarte aluminium ringen van vierkante draad van 13,2 mm met aan elke ring vier zwarte ringen van rond draad van 8,5 mm. Aan elk ringetje zitten weer twee iriserende glaskralen. Deze ketting is 51 cm lang en sluit met een lobster slot.


De prijs van deze ketting is € 55,- (inclusief btw, exclusief verzendkosten)


De nieuwe projecten staan als eerste op Instagram, of zoek in de Instagram app op: marion_vegter