Sieraden

Ringen Kinged Vipera Berus

Met Chainmail (losse ringen in alle kleuren en veel maten) kun je prachtige dingen maken. Het is tijdrovend werk, zeker als je met kleinere ringen werkt, maar het is ook wel heel ‘zen’. Ik koop het meeste materiaal in bij Jacomaro.

De prijs van een ketting is afhankelijk van het gekozen materiaal en het gekozen patroon. Een ketting met grote ringen van 1o mm is eerder klaar dan een ingewikkeld patroon met kleine ringen van 4 of 5 mm. Per ketting kan de prijs dus behoorlijk verschillen. De prijs is inclusief btw en exclusief eventuele verzendkosten. Ik werk met aluminium of roestvrij staal en zoveel mogelijk nikkelvrij. Aluminium is heel erg licht en dit draagt zeer comfortabel, zeker voor mensen met nekklachten.


Deze ketting is gemaakt in het patroon Kinged Vipera Berus. De ringen hebben een draaddikte van 1.2 mm en een binnendiameter van 6,6 mm en de kleuren zijn bright silver en black ice. Het is een stevige compacte ketting die het mooist is als het vlak om de hals valt. Met dit patroon kun je mooi met kleurencombinaties werken.


De prijs van deze ketting is € 65,- (inclusief btw, exclusief verzendkosten)


De nieuwe projecten staan als eerste op Instagram, of zoek in de Instagram app op: marion_vegter